fredag 14. september 2012

Låven 4

Kjøkkenet på Låven



I kveld har vi fått opp tapet og benk i det som blir kjøkkenet på Låven. Hurra!! Planen er å få ferdig kjøkkenet så raskt som mulig, med innlagt vann og stekeovn og kaffemaskin :-) Da blir det hyggeligere å være der oppe og jobbe med resten av rommet. Det er foreløpig bare lagt gulvplater og parkett på halve rommet, og i dag fant vi et nytt hull i gulvet som måtte støpes igjen, så det er fortsatt mye som gjenstår. Men det går fremover, og det er så gøy å se at jobbingen gir resultater. Handymannen er kjempeflink!


Låven; er det ikke idyllisk?


Det ble drivved/planketapet over kjøkkenbenken. Bildet under gjengir ikke den riktige fargen, tapeten er mye mer grå i fargen der den henger. Jeg synes den matchet det gamle låvetaket helt perfekt. Nå skal jeg på jakt etter en gammel oppvaskkum og en litt stor tallerkenhylle. Vi skal jobbe på Låven både lørdag og søndag så flere bilder følger etter helgen.



Kjøkkenkrok; her blir det diverse hyller, tallerkenhylle, oppvaskkum, ovn og kaffemaskin.

Under kjøkkenbenken blir det en ekstra hylle, med unntak av der hvor stekeovnen skal stå. Vi skal skjære hull i benken for å få plass til oppvaskkummen og jeg har aller helst lyst på en hvit, stor kumm (litt sånn gammeldags i stilen), men vi får se hva vi får tak i. Det bør ikke bli for dyrt heller. Jeg bruker heller pengene på en skikkelig kaffemaskin :-)



-Anniken


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar