tirsdag 20. november 2012

Ut på tur

Tur til Askim 


I dag har jeg vært på tur til Askim, sammen med en venninne. Vi reiste primært for å sjekke ut butikken til Askim frukt- og bærpresseri (AFB). Bedriften feirer 75-års jubileum i disse dager og har i den forbindelse åpnet en fin butikk i produksjonslokalene. Vi fant mye fint og kjøpte både eplemost, solbærsirup, eplegløgg, marmelade, ripsgele og mye annet godt på flaske. Prisene var fine, og varene er topp så det er nok ikke siste gang jeg setter kursen mot indre Østfold. 


Askim frukt- og bærpresseri. Bildet er hentet fra hjemmesiden til bedriften.


I butikken til AFB hadde de mange fine julegaver også, diverse saft og syltetøyprodukter samlet sammen i fine pakker og noe julepynt. 





Etter handling hos Askim Frukt- og Bærpresseri spiste vi lunsj inne i Askim sentrum. Vi fant en koslig kafè hvor vi fikk god og mye mat for penga :-) Veldig god service også. Etterpå ruslet vi litt rundt og oppdaget en kjempekoslig butikk som het Albertines verden. Det var en superkoslig butikk med fine klær, mange interiørkupp, te og kaffe, lys og servietter osv. Den butikken er jo alene verdt en Askim tur. Sjekk ut bloggen på http://albertinesverden.blogspot.no.



Albertines verden i Askim. Bildet er lånt fra bloggen http://albertinesverden.blogspot.no


God tur til Askim! Jeg skal i alle fall tilbake en tur. Heretter blir det kassekjøp av eplemost, eplecider, blåbærjuice og marmelade hos Askim Frukt- og Bærpresseri. Jeg glemte å si at alle produktene leveres i fine glassflasker og - krukker. Emballasjen er jo nesten en julegave i seg selv.



- Anniken

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar