torsdag 29. november 2012

Guttungens nye rom

Gutterommet


Vi bor ganske trangt, i rekkehus, og med to ungdommer i hus er det bare å utnytte plassen så godt det lar seg gjøre. Guttungen har blitt 12 år og det var på tide å oppgradere rommet hans litt. Vi har pakket ned byggesett i lego som stod og støvet ned på hyllene hans, samt annet "krimskrams" som ikke lenger var i bruk. Det var et ork å rengjøre rommet til guttungen, men det tror jeg blir enklere nå når det ikke er fyllt til randen av leker som ikke blir brukt.

Vi strippet veggene for gammel strietapet, sparklet og pusset så støvføyka stod og malte deretter veggene i to forskjellige gråfarger. Det ble fint! Gulvet ble pusset og malt i samme mørkegrå farge som den ene veggen. Planen er å få satt opp en flatskjerm på veggen, men vi får se hva julenissen har råd til :-) 

Stol og hyller er malt i samme gulfarge, en fin kontrast til alt det grå. Kommode, klesskap og skrivebord er i hvitt. Jeg kommer tilbake med et bilde av det hele når malingen på hyllene har tørket.

Guttungen har fått ny seng også, den er 140 cm. bred og kan brukes som gjesteseng for to. Han er superfornøyd med dobbeltsengen. Og hekleteppet som jeg heklet tidligere i år passer fint inn i fargene på det "nye" gutterommet. 



































- Anniken

1 kommentar:

  1. Har bare en ting å si: lekkert! Kontrasten mellom gråtonene likte jeg spesielt godt - i tillegg til hyllene! De var bare helt rå! Dere er flinke!

    SvarSlett