onsdag 31. oktober 2012

Opphengsstrikk

 Strikk, klyper og annen moro


Jeg har kommet meg over den verste skuffelsen etter at Låven med ett ikke lenger stod til vår disposisjon. Det var faktisk en skikkelig nedtur. Dessuten kom den midt oppe i perioden med strålebehandling. Oktober har vært en stusselig måned - rett og slett. Men nå er jeg i form igjen, og det var bedre at Låven "forsvant ut med badevannet" nå enn etter at jeg eventuelt hadde rigget med i stand der oppe. For ikke å snakke om alle snekkertimene min kjære "har spart" seg for. Det kommer noe nytt. DET er jeg sikker på.

I mellomtiden pusler jeg litt i heimen. Formen har vært laber de siste ukene, så det har blitt mest lesing og dvd-titting, men nå er jeg "oppegående" igjen. Og det er alltid morsomt med strikk og klyper. Faktisk blir spiker, strikk og klyper et lite artig opphengs"møbel". Jeg har kjøpt mine hos Granit. De har mye morsomt.





Morsomt med opphengsstrikk fra Granit. De har flere butikker i Oslo i alle fall, bl.a. en i Bygdøy Allè 1. Rett rundt hjørnet fra Champagneria :-)






Ellers synes jeg tallerkenhyllen på kjøkkenet har blitt fin. Den er ganske praktisk også, men tanke på at man lett ser hva man har der. 





Hasta la vista! Og husk; kontakt meg hvis du vet om en ledig låve i Oslo/Akershus-området.



-Anniken



torsdag 11. oktober 2012

Kosekroken

Høst og kos i stua


Det er deilig å sitte i kosekroken i stua når ettermiddagen går over i kveld. Det fantastiske høstværet de siste dagene har gitt oss noen flotte solnedganger på vesthimmelen, og jeg koser meg med en tekopp mens mørket kommer krypende utenfor vinduet.





-Anniken

tirsdag 9. oktober 2012

Happy lights og tavlemaling

Høst med happy lights


De siste ukene har vært som en karusell for meg; frem og tilbake, opp og ned. Er det like langt? Jeg har kommet til at det ikke er det, og at man alltid lærer noe - uansett om erfaringen er dyrkjøpt. Vi har avsluttet Låve-prosjektet :-( Det er bare SÅ trist. Eieren fant ut at hun hadde brukt for rommet selv. Og det skjønner jeg i grunnen for vi hadde jo bare gjort det kjempefint der oppe. Det begynte i alle fall å bli veldig kult. Men man kan ikke gråte over spilt melk ... er det ikke det man sier? Vi SKAL ha tak i en ny Låve, og vi er på Låvejakt for å si det sånn. Og denne gangen skal jeg gjøre slik jeg egentlig alltid har gjort; utstyre meg med kontrakt med klare formuleringer og oppsigelsestid. Rart med det, men denne gangen tror jeg vi glemte at det som høres for godt ut til å værte sant alltid er nettopp det; dvs. usant.


En del av de fine stolene mine er flyttet inn i heimen, og de er jo fine der de står rundt kjøkkenbordet da. De resterende stolene står i garasjen og venter på en ny Låve. 











Det går mot mørkere tider. Høsten er definitivt her nå, og jeg har lyst opp heimen med Happy lights. Noen fargerike og noen hvite. Jeg synes lysene er kjempefine. Stemningsfullt.









Jeg har også malt en vegg med tavlemaling hjemme. Det ble jo så vellykket på Låven, så jeg fant ut at jeg måtte ha en slik vegg hjemme også. Når Låven liksom bare forsvant ut med skyllevannet for å si det sånn. Jeg har foreløpig bare malt ett strøk, men man ser da hvordan det blir. Kult! Ikke sant?






Kjenner du noen som har et rom i en Låve til leie så gi meg beskjed da :-)
Jeg gir meg ikke før jeg har et Låverom klart. Et sted hvor jeg kan kose meg med hobbyting, lett oppussing av gamle møbler, DIY-prosjekter osv.


-Anniken